GDPR

Seestadens Massage i Sandviken bedriver sin verksamhet i enlighet med GDPR – Dataskyddsförordningen

 

Vilka typer av information samlar vi in och hur används den?

När du bokar en tid för behandling hos Seestadens Massage lämnar du uppgifter om namn, mobilnummer och meljadress. Dessa uppgifter behöver jag för att kunna nå dig om om jag tex behöver avboka eller ändra din massagetid. Hos bokningstjänsten Boka Direkt sparar jag dina uppgifter i max två år efter din senaste bokning.

Då du kommer på massagebehandling tar jag sådana uppgifter om din hälsa och vilka eventuella besvär du har, som behövs för att kunna ge en säker och bra massagebehandling utifrån dina behov.

Jag använder din information enbart för att kunna ha en kommunikation med dig om de behandlingar du bokat, och för att ge dig bäste möjliga service och massagebehandling. Jag lämnar inte ut din information till någon annan part.

Dina uppgifter lagrar jag i ett säkert journalprogram, Helia Journal. Du har rätt att få ta del av vilka uppgifter jag lagrat, och att få dem borttagna om du så önskar.

Det finns ingen lag på att jag som Massageterapeut måste föra journal, men enligt Etiska rådets riktlinjer, Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och försäkringsbolagets krav rekommenderas det starkt. Enligt Försäkringsavtalslagen ska journalen sparas 10 år innan preskriptionstiden är över om det har skett en behandlingsskada. Eftersom kund kan återkomma upp till 10 år efter behandling/skada, så finns argument för att informationen finns tillgänglig under denna tid.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta mig.

seestadensmassage@gmail.com

0733- 40 17 64